Winkels
Klantendienst
Verlanglijst
Inloggen

Winkelvoorraad bekijken

Geniet van korting op de geselecteerde producten bij aankoop vanaf 2 stuks!

Meisjesschoenen

Kinderschoenen voor meisjes koop je bij Kevin Shoes! Je vindt bij ons een groot assortiment kinderschoenen van diverse merken. We gaan altijd mee met de laatste trends, dus je kinderen lopen er steeds super hip bij!

Welke maat kinderschoenen moet ik nemen?

Je kleine spruit moet natuurlijk de juist maat kinderschoentjes aan hebben. Zo kan ze comfortabel wandelen, lekker lang spelen, hoog de lucht in springen en lopen zonder pijn. De beste kinderschoenen voor groeiende voeten vind je in onze webshop. Maak je kleintje klaar om samen met mama boodschappen te doen, in de zandbak te spelen of naar een speelafspraakje te gaan.

Onze volledige collectie meisjesschoenen en jongensschoenen biedt de steun en stabiliteit die ze nodig hebben in elke ontwikkelingsfase. Onze meisjes kinderschoenen zijn net zo veilig en duurzaam als onze schoenen voor jongens en hebben stijlvolle ontwerpen die geschikt zijn voor elk seizoen! Ontdek de sprankelende platte schoenen, kleurrijke sneakers, must-have laarzen en zomerse sandalen uit onze collectie kinderschoenen voor meisjes. Of je nu op zoek bent naar klassiek en comfortabel of stoer en casual, onze kinderschoenen zijn gemaakt om net zo goed aan te voelen als ze eruit zien. Laat haar speelse persoonlijkheid zien met meisjesschoenen met verfraaide ontwerpen zoals metallic accenten, heldere bloemenpatronen, glanzende lovertjes en haar favoriete personages. Maak hier kennis met onze merken.

De maat van een kinderschoen is échtbelangrijk!

De eerste stapjes zijn belangrijk. De voetjes zijn in de ontwikkeling en hebben de nodige bescherming nodig. Als ze te kleine, te grote of te strakke schoenen aan hebben, kan dat later voor problemen zorgen. De voeten van kinderen kunnen zich alleen goed ontwikkelen in kinderschoenen die goed passen.

De voeten van kinderen moeten vrij kunnen buigen en bewegen. Zo kunnen de voetjes zich ook goed ontwikkelen en krijgen ze de nodige bescherming. De juiste maat voor je kleine prinses haar nieuwe kinderschoen is dus écht belangrijk.

Neem zelf de maat van het voetje

Met weinig in huis kan je jezelf al behelpen! Pak een blad papier en plaats de voetjes op het blad.

Teken een streepje aan het topje van de grote teen en aan het uiteinde van de hiel.

Meet de afstand tussen het streepje van de teen en het streepje van de hiel en schrijf op hoeveel cm

het is. Hiermee kan je de goede maat bepalen voor jouw kleine spruit haar kinderschoenen.

Vooraleer je begint met meten en kopen, een checklist…

  • Kindervoeten zwellen gedurende de dag op. Meet dus de maat van de voetjes aan heteinde van de dag.
  • Laat ze sokken dragen die ze normaal ook dragen.
  • Als je een schoen koopt, zorg dat de top van de schoen ongeveer 1 cm langer is dan detop van de teen.
  • Als ze de schoen aan hebben, laat ze dan even rennen en springen om te kijken of zecomfortabel zijn.

Maattabel voor kinderschoenen voormeisjes

Maattabel kevin shoes

Voilà als je het antwoord op je vraag hebt gevonden, kan je eindelijk op je gemak eens neuzen tussen

de leuke kinderschoenen voor meisjes. Laat je kleine meid schitteren met haar nieuwe schoentjes!

Koop je schoenen online op Kevinshoes.be

Je vindt bij Kevin Shoes niet alleen kinderschoenen voor meisjes. Ook voor dames en voor heren vind je een uitgebreide collectie.

Bekijk bijvoorbeeld eens de enkellaarsjes voor dames. Voor heren vind je een ruim aanbod aan veterschoenen of sneakers. Kortom, voor ieder wat wils!